Nafietsers / onderzoekers gezocht

Een fietsroute is nooit helemaal af. De routebeschrijving en de toeristische informatie zijn constant aan verandering onderhevig, waardoor het kan voorkomen dat situaties anders zijn dan beschreven. Zo waren er in 2015 drie grote knelpunten: een kapotte brug in het havengebied van Duinkerke, een boer die het niet op prijs stelde dat er bijna dagelijks een paar fietsers over zijn erf reden en een fietspont die werd opgeheven. Voor deze en andere knelpunten zijn inmiddels oplossingen gevonden, die zijn opgenomen in de gids die in 2016 verschijnt.

Alleen met behulp van de gebruikers van deze gids is het mogelijk om alle gegevens actueel te houden. Vandaar dat alle opmerkingen of aanvullingen meer dan welkom zijn. Ze kunnen per e-mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer er nieuwe problemen ontstaan waarvoor fietsers gezocht worden die ter plekke naar oplossingen kunnen zoeken, zal dat hier worden vermeld.