GPS bestanden voor Fietsen rond Het Kanaal deel 2

Hier kunnen de GPS-tracks gedownload worden voor het tweede deel van Fietsen rond Het Kanaal.

Grote voordeel: minder op de kaartjes en de routebeschrijving letten. Daarnaast kun je van de route afwijken en eenvoudig weer op de route terugkomen. Je zoomt zover uit dat je de routelijn weer op je schermpje ziet en fietst er naar toe. De routegids is hierdoor niet overbodig geworden. Op de kaartjes in de gids kun je je veel beter oriënteren dan op het kleine schermpje van een GPS en de toeristische teksten geven beschrijvingen van de omgeving en bezienswaardigheden onderweg en een complete overnachtingslijst.  

♦  Klik hier voor de GPS-tracks

Na het aanklikken zijn de gps-tracks te vinden als zip-bestand in de map 'downloads' (bij de meeste Windows pc's).
In het zip-bestand zit de originele (opgeschoonde) track die opgenomen is tijdens het fietsen en een track die gecomprimeerd is voor oudere apparaten (ook wel 'geoptimaliseerde' track genoemd). Alle trajecten in de gecomprimeerde ('geoptimaliseeerde') track zitten onder de 500 punten, waardoor ze minder nauwkeurig zijn

Alle tracks staan in het GDB formaat (Garmin MapSource) en in het GPX formaat.

Om deze GPS-tracks up-to-date te houden wordt verzocht ze vooral niet te verspreiden over internet.
Wijzigingen en verbeteringen worden alleen in de tracks op www.fietsenrondhetkanaal.nl doorgevoerd.

Opmerkingen, wijzingen en/of verbeteringen graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


GPS-tracks voor niet-Garmin navigatietoestellen.

Voor gps-toestellen die geen samengestelde track kunnen lezen zoals bijv. de Mio, Teasi en Bryton hebben we hem in losse tracks opgedeeld en ingezipt :: klik hier voor de tracks.
 
De tracknummering correspondeert met de fietsgidsindeling.